{:ct}Scout Penelope: una icona feminista de 3 anys{:}{:es}Scout Penelope, la icono feminista de 3 años{:}

{:ct}Deu ser l’edat, però últimament ha incrementat el número de fills que apareixen al meu timeline de xarxes socials… un altre dia escriuré què penso sobre que es publiquin certes fotografies però avui m’ha cridat l’atenció una nena que ha destacat per totes les altres: l’Scout Penelope, una icona feminista de només tres anys. 

Tot va començar quan a l’àvia de l’Scout li van diagnosticar càncer de mama i la seva mare va decidir animar a la nena a enviar-li fotografies a l’àvia amb imatges de dones poderoses. I així va començar a vestir-se com a personalitats femenines fortes.

Com l’Ellen  Page, l’actriu que va sortir de l’armari fa relativament poc i que sempre ha estat unida a totes les accions feministes de dins i fora de les pel·lícules (mai oblidarem el seu paper a Juno o a Hard Candy).

O com la gran defensora de la igualtat de sous a Hollywood, Meryl Streep. En aquest cas, la mare de la nena (és qui porta les xxss), acompanya la fotografia amb la gran frase “Allò que et fa ser diferent o estrany, és la teva força”. 

I, per suposat, no podia faltar al seu Instagram el seu petit i bonic homenatge a Frida Kahlo.

Però no només al seu Instagram hi trobareu a la nena caracteritzada de famoses femenines (Malala Yousafzai, Ellen Degeneres, Betty White, Drew Barrymore, Adele,…), també hi ha un gran book fotogràfic de la nena que, segurament ja s’ha convertit en model infantil de vàries marques.

Això sí, la meva fotografia preferida de totes les que té és aquesta:

Enhorabona Nonnie i Scout! :){:}{:es}Debe ser la edad pero últimamente ha incrementado el número de hijos que aparecen en mi timeline de redes sociales… otro día escribiré qué pienso sobre que se pubiquen ciertas fotografías pero hoy me ha llamado la atención una niña que destaca por encima de las demá: Scout Penelope, un icono femenino de sólo tres años.

Todo empezó cuando a la abuela de Scout le diagnosticaron cancer de mama y su madre decidió animar a la niña para que enviase a su abuela fotografías de ella vestida de mujeres poderosas.

Como Ellen Page, la actriz que salió del armario hace relativamente poco y que siempre ha estado unidad a todas las acciones feministas tanto dentro como fuera de la pantalla (siempre la recordaremos por Juno y su increíble papel en Hard Candy).

O como la gran defensora de la igualdad de sueldos en Hollywood: Meryl Streep. En este caso, la madre de la niña (es quien lleva las redes sociales), acompaña la fotografía con la fantástica frase “Eso que te hace ser diferente o extraño, es tu fortaleza”. 

Y, por supuesto, no podía faltar en su Instagram su pequeño y bonito homenaje a Frida Kahlo.

Pero no sólo en su Instagram encontraremos a la niña caracterizada de famosas feministas (Malala Yousafzai, Ellen Degeneres, Betty White, Drew Barrymore, Adele,…), también hay un gran book fotográfico de a niña quien, seguramente, ya se ha convertido en modelo infantil de varias marcas.

Eso sí, mi fotografía favorita de todas las que tiene es ésta:

¡Enhorabuena Nonnie y Scout! :){:}

1 pensament a «{:ct}Scout Penelope: una icona feminista de 3 anys{:}{:es}Scout Penelope, la icono feminista de 3 años{:}»

 1. 🙂

  Estuve leyendo tu articulo y hay muchas informacion que no conocia que me
  has enseñado, esta maravilloso.. te queria agradecer el
  tiempo que dedicaste, con unas infinitas gracias, por instruir a gente
  como yo jojojo.

  Besos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.