{:ct}Tom Cruise i la relació entre Katie Holmes i Jamie Foxx{:}{:es}Tom Cruise y la relación entre Katie Holmes y Jamie Foxx{:}

{:ct}El dimecres 6 de setembre va sortir a la llum la relació entre Katie Holmes i Jamie Foxx… ara bé, què hi pinta a tot això el Tom Cruise? Jo encara estic en xoc.

La veritat és que aquesta mena de notícies no em criden gens l’atenció, no perdo ni dos segons en llegir el titular però en aquest cas ha estat diferent pel paper de Tom Cruise. Per a qui estigui tan o més desconnectat que jo de la premsa rosa, Tom Cruise i Katie Holmes van estar junts des de 2006 a 2012 i van tenir una nena, Suri.

Doncs un cop divorciada, al 2013 la Katie Holmes (Batman Begins) va començar una relació amb també l’actor Jamie Foxx (Django Unchained) que no s’ha confirmat fins aquesta setmana. Amb això podríem pensar que la parella forma part de l’anormalitat de Hollywood en què no es coneixen tots els detalls de la seva intimitat, però va més enllà.

Funny Cat GIF - Find & Share on GIPHY

Resulta que el sr Tom Cruise va afegir unes quantes clàusules al divorci amb la Katie Holmes. D’aquesta manera entenem que ella era qui es volia separar i ell, per concedir-li el divorci, va imposar unes condicions.

Primer, Katie Holmes no pot parlar malament ni de Tom Cruise ni de la seva vinculació a la Cienciologia (religió que tufeja). De fet, un dels motius del divorci amb Cruise és que Holmes no volia que la seva filla estudiés a casa amb professors particulars (es veu que és condició, suposo que així es tanquen més en el seu gueto), sinó en una escola normal.

Per altra banda, la Katie tenia prohibit aparèixer públicament amb cap parella en els següents cinc anys després del seu divorci. Tot això per no afectar a la imatge de Cruise.

P E R D O N A ?

Senyors de Hollywood i consumidors, potser que comencem a plantejar-nos el paper d’aquest homenet al panorama cultural. Si fa uns mesos es va fer boicot a Jonnhy Depp per pressumpte maltractament a la seva ex Amber Heard (no va costar gaire, és bastant pèssim), crec que Cruise no es mereix menys.

Em passo si dic que tot això fa olor a maltractament? Apart de creure’s amb el dret de controlar la vida pública i privada de la seva ex, hi ha massa indicis que ens fan pensar que això no acaba aquí. O ningú recorda que Nicole Kidman no podia portar talons per no semblar més alta que ell?

Per favor.

Què en penseu vosaltres?{:}{:es}Miércoles 6 de septiembre salió a la luz la relació entre Katie Holmes y Jamie Foxx, ahora bien… qué pinta en todo esto Tom Cruise? Yo encara estoy en shock.

La verdad es que este tipo de noticias no me llaman nada la atención, no pierdo ni dos segundos en leer los titulares pero en este caso ha sido distinto por el papel de Tom Cruise. Para quien esté tan o más desconectad@ que yo de la prensa rosa, Cruise y Holmes estuvieron casados desde 2006 a 2012 y tuvieron una hija, Suri Cruise.

Una vez divorciada, en el 2013 Katie Holmes (Dawon’s Creek) empezó una relación con el también actor Jamie Foxx (Djando Unchained) que no se ha confirmado hasta esta semana. Con esto podemos pensar que la pareja forma parte de la anormalidad de Hollywood en que no se conocen todos los detalles de sus vidas, pero va más lejos.

Funny Cat GIF - Find & Share on GIPHY

Resulta que el sr. Tom Cruise añadió unas cuantas cláusulas en el divorcio con Katie Holmes. De este modo interpretamos que ella fue quien quería el divorcio y él, para concedérselo, le impuso varias condiciones.

Primero, Katie Holmes no puede hablar mal ni de Tom Cruise ni de su vinculación a la Cienciologia (religión que huele a podrido). De hecho, uno del os motivos de la separación con Cruise es que Holmes no quería que su hija estudiase en casa con profesores particulares (se ve que es obligatorio, supongo que para no salir de su burbuja/gueto), sino en una escuela normal.

Por otra parte, Katie tenía prohibido aparecer públicamente con ningún hombre en los siguientes cinco años después de su divorcio. Todo esto para no afectar a la imagen de Cruise.

¿ P E R D O N A ?

Señores de Hollywood y consumidores, quizás que empecemos a plantearnos el papel de este hombrecito en el panorama cultural. Si hace unos meses se hizo con Johnny Depp por presunto maltrato a su ex esposa Amber Heard (no costó mucho, su trabajo es pésimo) creo que Cruise no se merece menos.

¿Me paso si digo que todo esto huele a maltrato? Aparte de creerse con el derecho de controlar la vida pública y privada de su ex mujer, hay demasiados indicios que nos hacen pensar que no se termina aquí. ¿O es que ya nadie se acuerda de que Nicole Kidman no podía llevar talones para no parecer más alta que él?

Por favor.

¿Qué pensáis vosotros del tema?{:}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.