{:ct}Llibre Navidad en el Cupcake Café{:}{:es}Libro Navidad en el Cupcake Café{:}

{:ct} Després de l’eufòria literària del llibre Encuéntrame en el Cupcake Café, vaig utilitzar el compte de Kindle Unlimited per llegir-me la continuació: Navidad en el Cupcake Café però malauradament, com va dir aquell, segones parts mai són bones.

No cal dir que la lectura és subjectiva i tots tenim un llibre preferit que a altra gent ha desagradat, i al revés.  Així que, tot i que crec que heu de ser vosaltres mateixos qui el jutgi, aquí va la meva opinió/ressenya sobre el llibre Navidad en el Cupcake Café.

Navidad en el Cupcake Café Encuéntrame en el Cupcake CaféLlegeix aquí la meva opinió sobre Encuéntrame en el Cupcake Café

Potser l’eufòria literària que he comentat abans ve pel fet que a Encuéntrame en el Cupcake Café es viu un canvi de vida emocionant, un fet que sempre m’ha cridat l’atenció (de fet porto uns quants llibres llegits sobre el tema, ja en parlarem). Però la veritat crec que allò que em va atreure més del llibre van ser les receptes que encetaven cada capítol i, sobretot, el procés d’obertura de la cafeteria.

En Navidad en el Cupcake Café ja s’ha obert la cafeteria i no hi ha cap canvi aparent a la vista. Així que l’autora decideix centrar-se en la relació amorosa que té la protagonista Issy Randall amb l’Austin, un personatge que ja ens va presentar al primer llibre. El breu resum seria que l’Austin és a Nova York ja que se li presenta una oportunitat molt bona laboral i això provoca incerteses, malentesos, gelos, distància i bla bla bla a la parella.

No us puc enganyar. Tot i que segueixi incloent les receptes a cada capítol, he de dir que m’ha arribat a avorrir força la història en general i he acabat el llibre una mica obligada.

Segurament serà que, en el meu cas, el moment emprenedor és el que em va cridar més l’atenció i em va enganxar tot el procés de l’obertura de la cafeteria (per què serà?).

Personalment, crec que s’hauria d’haver explotat millor l’existència dels personatges secundaris per a què la història no girés al voltant de la vida de l’Issy, sinó del Cupcake Café.

Però bé, al final és un llibre de lectura ràpida i senzilla sense pretensions que, apart d’incloure receptes (quan en faci alguna, ja us diré què tal) cau en la trama clàssica de noia coneix noi, s’enamoren i passen coses.

Si l’heu llegit o el llegireu, m’encantaria que em deixessiu un comentari amb la vostra opinió…. potser em feu replantejar la meva! {:}{:es} Después de la euforia literaria del libro Encuéntrame en el Cupcake Café, utilicé mi cuenta de Kindle Unlimited para leerme la continuación Navidad en el Cupcake Café pero, lamentablemente como dijo aquél, segundas partes nunca fueron buenas.

No hace falta decir que la lectura es subjetiva y todos tenemos en mente un libro favorito que a otras personas no ha gustado, y al revés. Así que, aunque creo que tenéis que ser vosotros quienes lo juzgue, aquí va mi opinión/reseña sobre el libro Navidad en el Cupcake Café.

Navidad en el Cupcake Café Encuéntrame en el Cupcake CaféLee aquí mi opinión sobre sobre Encuéntrame en el Cupcake Café

Quizás la euforia literaria que os comentaba viene por el hecho de que en Encuéntrame en el Cupcake Café se vive un cambio de vida emocionante, algo que siempre me ha llamado la atención (de hecho llevo ya unos cuantos libros sobre el tema, ya lo hablaremos otro día). Pero la verdad, después de leer la continuación, creo que lo que me atrajo más fueron la recetas que abrían cada capítulo y, sobre todo, el proceso de apertura de la cafetería.

En Navidad en el Cupcake Café la cafetería es un éxito y no parece que haya ningún cambio a la vista. Así que la autora decide centrarse en la relación amorosa que tiene la protagonista Issy Randall con Austin, un personaje que ya nos presentó en el primer libro. El breve resumen sería que Austin se encuentra en Nueva York a punto de aceptar una oportunidad laboral perfecta y esto provoca malentendidos, dolores de cabeza, celos, distancia y mucho bla bla bla a la pareja.

No os puedo engañar. Aunque el libro siga incluyendo recetas, tengo que decir que la historia me ha llegado a aburrir bastante y he terminado el libro un poco obligada.

Seguramente será que, en mi caso, el momento emprendedor del primer libro es lo que me atrajo más, sobre todo, el proceso de apertura de la cafetería (tengo que empezar a ahorrar). Además, creo que se debería haber explotado más y mejor la existencia de los personajes secundarios para que la historia dejase de girar alrededor de Issy y se centrase en los trabajadores y clientes del Cupcake Café.

Pero tengo que decir que es un libro fácil y rápido de leer que sigue atrayendo a un lector muy concreto tanto por sus recetas como por la historia de amor chica conoce a chico, se enamoran y ya.

Así que si os lo habéis leído o lo haréis, me encantaría que me dejaseis un comentario con vuestra opinión… ¡quizás me hagáis replantear la mía! {:}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.