{:ct}Llibre Encuéntrame en el Cupcake Café{:}{:es}Libro Encuéntrame en el Cupcake Café{:}

{:ct} Des de que sóc subscriptora de Kindle Unlimited sóc fan de tots els llibres de lectura ràpida com el que us presento avui. Lectura ràpida, replet de receptes dolces i amb esperit emprenedor (i una mica romàntic), el llibre Encuéntrame en el Cupcake Café (original Meet me at the Cupcake Café) m’ha captivat des de la primera pàgina.

Llibre Encuéntrame en el Cupcake Café

El llibre gira entorn a Issy Randall, una noia a qui la vida li fa un gir de 180ºC quan el seu “xicot” que a més és el seu cap l’acomiada i decideix aprofitar els diners del finiquito per fer realitat els seus somnis: obrir una cafeteria especialitzada amb cupcakes.

Tot i que ja porto uns quants llibres del mateix estil (canvi de vida), he de destacar el Encuéntrame en el Cupcake Café per diversos motius.  Un dels principals ha estat la participació aliena a l’obertura del negoci per part del lector, ja que l’escriptora narra de manera molt encertada tot el procés i, al contrari de fer-se pesat, et converteixes sense saber-ho en un petit soci del Cupcake Café.

A més, mai m’havia trobat amb un llibre de ficció que inclogui receptes tan detallades com en aquest. Cada capítol s’enceta amb una recepta i preparació d’un dolç que l’avi de la protagonista li envia per carta.

Com era d’esperar, entre les pàgines també apareix una història d’amor que entreté bastant però no seria el més destacat, la veritat.

Una cosa curiosa que he anat descobrint a partir d’aquest llibre és que la seva autora, Jenny Colgan, sempre escriu històries on la cuina i la rebosteria hi juguen un paper important. A mi ja m’ha guanyat… sempre i quan no torni a utilitzar el tòpic catastrofista dels trenta anys. Que, com a recent trentanyera, he de dir que ja cansa.

Resumint, aquest llibre de lectura ràpida explica com una noia que pràcticament té la vida capgirada aconsegueix assolir els seus somnis. No us sona molt Cuqui?{:}{:es}Desde que me suscribí a Kindle Unlimited soy fan de todos los libros de lectura rápida como el que os presento hoy. Lectura rápida, lleno de recetas dulces y con espírituo emprendedor (y un poco romántico), el libro Encuéntrame en el Cupcake Café (original Meet me at the Cupcake Café) me ha atrapado desde la primera página.

Llibre Encuéntrame en el Cupcake Café

El libro gira alrededor de Issy Randall, una chica que de repente ve cómo su vida da un giro de 360ºC cuando su chico, que además es su jefe, la despide y decide aprovechar el dinero del finiquito para hacer realidad sus sueos: abrir una cafetería especializada en cupcakes.

Aunque ya llevo varios libros del mismo estilo (cambio de vida drástico), tengo que destacar el Encuéntrame en el Cupcake Café por varios motivos. Uno de los principales ha sido la participación ajena en la apertura del negocio por parte del lector, ya que la escritora explica de manera muy acertada todo el proceso y, en vez de hacerse pesado, te hace convertirte sin saberlo en un pequeño socio que se implica en el Cupcake Café.

Además, nunca había encontrado un libro de ficción que incluyese recetas tan detalladas como éste. Cada capítulo se abre con una receta y preparación de un dulce que el abuelo de la protagonista le envía por carta.

Como era de esperar, entre las página también aparece una historia de amor que entretiene bastante pero no sería el más destacado, la verdad.

Y, ya que estoy, un dato curiso que he ido descubriendo a partir de este libro es que su autora, Jenny Colgan, siempre escribe historias donde la cocina y la repostería juegan un papel importante. A mí ya me ha ganado… siempre y cuando no vuelva a utilizar el tópico catastrofista de los treinta años. Porque, como recién treintañera tengo que decir que cansa este momento de pánico como si la vida se acabase.

Resumiendo, este libro explica cómo una chica que de repente tiene la vida pastas arriba consigue cumplir sus sueños… ¿No os suena muy Cuqui?{:}

3 pensaments a «{:ct}Llibre Encuéntrame en el Cupcake Café{:}{:es}Libro Encuéntrame en el Cupcake Café{:}»

  1. Un llibre per començar a innovar en el món dels cupcakes.
    Fantàstiques idees per anar fent a la cuina de manera divertiva i sobre tot molt CUQUI.!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.