Sèrie Literària: Chicas Magazine d’Olivia Kiss

Per desconnectar de la trista actualitat política que estem vivint a Catalunya i Espanya en general, vaig decidir endinsar-me en la sèrie literària Chicas Magazine d’Olivia Kiss. El resultat? m’he llegit 3 llibres en 3 dies.

Tot va començar quan vaig demanar una recomanació literària al Twitter de Ser Cuqui i vaig trobar aquest tuit del 25 d’octubre de la periodista i escriptora Paloma Pérez Diez (llibres: Tu sonrisa mueve mi mundo i Otra vez esa sensación –> pendents de llegir!)

Com a la Paloma, em va cridar l’antenció la portada i, tot i que a vegades aquests tipus de llibres em facin una mica de mandra per ser previsibles, vaig decidir començar-lo. A més, com que és un llibre que puc aconseguir gratuïtament des de Kindle Unlimited, no tenia res a perdre-hi.

[Les imatges estan enllaçades a la fitxa/compra/lloguer de Amazon]

Chicas Magazine #1: La chica que soñaba con un anillo

chicas magazine olivia kiss la chica que soñaba con un anillo kindle unlimited

La història gira al voltant de la Jane, una redactora de la revista Golden Miller que es dedica a cobrir i a escriure sobre bodes. Ho fa amb la seva millor amiga i companya de pis, Zoe. Li encanta la seva feina i tot sembla que sigui perfecte fins que, per un canvi des de direcció, li toca treballar amb en Gabe Jenkins.

Suposo que ja us imagineu de què va el llibre però sincerament, jo també ho sabia abans de començar-lo i em va enganxar moltíssim des de la primera pàgina. Així que no em va costar gaire (hola, Kindle Unlimited!) decidir-me a atacar el segon: La chica de los deportes. Comprar.

Chicas Magazine #2: La chica de los deportes

chicas magazine olivia kiss la chica de los deportes kindle unlimited

En aquest segon llibre de la sèrie, la protagonista la coneixem del primer, és la Zoe Matson, amiga i companya de pis i de feina de la Jane.

La Zoe passa a ser redactora d’esports, la seva gran passió, i li toca cobrir i fer un reportatge sencer dels jugadors de hockey del New York Rangers, fet que l’obliga a conviure amb ells i convertir-se en una més.

Per suposat, que entre tants homes sorgirà alguna història d’amor i sexe pel mig, però ja no dic res més. Si voleu saber-ne més, la versió Kindle costa 2,99€ i el trobareu gratuït a Kindle Unlimited. Comprar.

Chicas Magazine #3: La chica y la bestia

chicas magazine olivia kiss la chica y la bestia kindle unlimited

I, ja que hi estava posada, vaig seguir amb el tercer llibre que gira al voltant de l’Ava Bell, la tímida i discreta secretària del director de la revista Golden Miller, Dominic Miller, conegut com La Bèstia pel seu caràcter distant, fred i autoritari.

L’Ava té pocs amics a l’oficina, ja que tothom es pensa que és una espècies d’esbirro del Miller i que no poden criticar-lo… excepte la Jane, Zoe (en aquest llibre, Maggie…no em pregunteu per què) i la Gina.

I és amb elles am qui es pot sincerar més sobre treballar amb el Dominic, ja que és la secretària que més ha durat al lloc i ningú ho entèn. Però, una nit, per casualitats del destí es veu implicada en una fusió important per a la revista. La seva tasca? Fer-se passar per la xicota del cap. Comprar.

Chicas Magazine #4: La chica que perdió su zapato

la chica que perdió su zapato serie literaria chicas magazine olivia kissQuan l’àvia de la Gina, sabatera artesana, li regala un parell de sabates úniques li diu que li portaran sort i que quan les porti tot li anirà bé. Ella, escèptica, les té guardades durant més de 20 anys a la caixa original fins que decideix estrenar-les el dia del sopar d’empresa de la revista Golden Miller, on treballa juntament amb les seves amigues Jane, Zoe i Ava.

Què poc s’esperava que les paraules de la seva àvia serien certes quan l’endemà arriba a casa després d’una nit màgica al costat de Blake Miller, el hearbreaker de la família… i sense una de les seves estimades sabates.

Mentrestant, en Blake ha apostat el seu cotxe esportiu amb el seu millor amic Gabe a què aconseguirà canviar els seus mals hàbits en un mes i es convertirà en el treballador eficaç del negoci familiar, tot i que tant el seu germà Dominik com el seu pare no hi tinguin gaires esperances. Comprar.

Chicas Magazine #4: La chica que quería ser princesa

la chica que quería ser princesa serie literaria chicas magazine olivia kiss

La germana petita de la família Miller, n’Olivia, està cansada de ser tractada com una nena mimada i vol posar-hi fi. És així com decideix començar a guanyar diners treballant a la revista que gestionen els seus germanas, Golden Miller, per poder assolir el seu somni de viure sense els diners del seu pare.

Com a prova per donar-li la feina, els seus germans Blake i Dominic li demanen una entrevista personal amb el cantant Liam Carter. Però l’Olivia desconeix totalment qui és i, sobretot, que aquest porta anys tancat a casa negant-se a parlar en públic i, per suposat, amb cap mitjà de comunicació.

L’Olivia no és de tirar la tovallola i farà tot el possible per conseguir l’entrevista i el seu somni… ¿Podrà fer-ho? Podeu descobrir-ho vosaltres mateixos comprant el llibre aquí.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

No us espereu que aquests llibres us canvïin la vida, no ho farà, però la seva lectura fresca i ràpida és perfecta per a passar una estona entretinguda o per desconnectar de tot i de tothom.

Després de l’aturada literària entre “La Chica y la Bestia” i  “La Chica qu perdió su zapato”, vaig estar esperant novetats per part l’autora Olivia Kiss (m’imagino que un pseudònim perquè no hi ha RES d’informació a la xarxa) i vaig llegir la saga Kiss que ja us comentaré en algun altre post.

Sincerament, després d’aquesta sèrie literària em quedo amb la seva manera d’enganxar-me i entretenir-me. És per això que m’ha despertat ganes d’escriure una novel·la de l’estil però sense caure en el tòpic de noia qui ha de ser salvada per un noi… que no necessitem que ningú ens salvi. 

3 pensaments a «Sèrie Literària: Chicas Magazine d’Olivia Kiss»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Serie Literaria: Chicas Magazine de Olivia Kiss

Para desconectar de la triste actualidad política que estamos viviendo en Cataluña y España en general, decidí adentrarme en la serie literaria Chicas Magazine de Oliva Kiss. ¿El resultado? Me he leído 3 libros en 3 días.

Todo empezó cuando pedí una recomendación literaria en el Twitter de Ser Cuqui y me encontré con este tuit del 25 de octubre de la periodista y escritora Paloma Pérez Diez (libros: Tu sonrisa mueve mi mundo y Otra vez esa sensación –> ¡pendientes de leer!)

Como a Paloma, me llamó la atención la portada y, aunque a veces este tipo de libros me den un poco de pereza por ser previsibles, decidí empezarlo. Además, como está en la biblioteca de Kindle Unlimited que me sale gratuito, no tenía nada que perder.

[Las imágenes están enlazadas a la ficha/compra/alquiler de Amazon]

Chicas Magazine #1: La chica que soñaba con un anillo

La historia gira alrededor de Jane, una redactora de la revista Golden Miller que se dedica a cubrir y escribir sobre bodas. Lo hace con su mejor amiga y compañera de piso, Zoe. Le encanta su trabajo y todo parece perfecto hasta que, por un cambio desde dirección, tiene que trabajar con Gabe Jenkins. Con fama de mujeriego y de contrario a los compromisos, a Jenkins le costará integrarse en el mundo bucólico de las bodas…

Supongo que ya os imagináis de qué va el libro pero, sinceramente, yo también lo supe antes de empezarlo y me enganchó desde la primera página. Así que, sin pensármelo dos veces, empecé con el segundo: La chica de los deportes. Comprar.

Chicas Magazine #2: La chica de los deportes

la chica de los deportes serie literaria chicas magazine olivia kiss

En este segundo libro de la serie, la protagonista la conocemos en el primero, es la Zoe Matzon, amiga y compañera de piso y de trabajo de Jane.

Con el cambio de dirección, Zoe pasa a ser redactora de deportes, su gran pasión. Y, para empezar, le toca hacer varios reportajes del equipo de hockey New York Rangers para humanizar a sus famosos jugadores. Así pues, tendrá que convivir con ellos varias semanas hasta convertirse en una más.

Y, por supuesto, entre tantos hombres saldrá alguna historia de amor y sexo… pero ya no os digo nada más. Si queréis averiguarlo, la versión Kindle sale por 2,99€ y lo encontraréis gratuito en Kindle Unlimited. Comprar.

Chicas Magazine #3: La chica y la bestia

la chica y la bestia serie literaria chicas magazine olivia kiss

Y, ya que estaba metida de lleno en la saga, seguí con el tercer libro en el que su protagonista es Ava Bell, la tímida y discreta secretaria del director de la revista Golden Miller, Dominic Miller, conocido como La Bestia por su carácter distante, frío y autoritario.

Ava tiene pocos amigos en la oficina, ya que todo el mundo piensa que es una especie de esbirro de Miller y que no pueden criticarlo… y nada más lejos de la realidad. De hecho se sincera y desahoga de su día a día con sus nuevas amigas Jane, Zoe (en este libro, Maggie… no me preguntéis por qué) y Gina.

Por ahora es la secretaria que le ha durado más a Dominic, cosa que nadie entiende. Pero, una noche, por casualidades del destino, se ve implicada en una futura fusión empresarial muy importante para la revista. Su tarea es imprescindible y muy curiosa: hacerse pasar por la novia de Dominic. Comprar.

Chicas Magazine #4: La chica que perdió su zapato

la chica que perdió su zapato serie literaria chicas magazine oliva kissCuando la abuela de Gina, sabatera artesana, le regala un par de zapatos únicos y le dice que le traerán suerte y que, cuando los lleve, todo le irá bien. Ella, escéptica, los tiene guardados durante más de 20 años en la caja original hasta que decide estrenarlas el día de la cena de empresa de la revista Golden Miller, donde trabaja junto con sus amigas Jane, Zoe y Ava.

Qué poco se esperaba que las palabras de su abuela serían ciertas cuando el día siguiente llega a casa después de una noche mágica al lado de Blake Miller, el heartbreaker de la familia… y sin uno de sus queridos zapatos.

Y la noche mágica con Gina es la “última noche de libertad” de Blake, ya que se ha apostado su coche deportivo con su mejor amigo Gabe a que conseguirá cambiar sus malos hábitos en un mes y se convertirá en el trabajador eficaz del negocio familiar, aunque tanto su hermano Dominic como su padre no tengan ningunas esperanzas al respeto. Comprar.

Chicas Magazine #4: La chica que quería ser princesa

la chica que perdió su zapato olivia kiss serie literaria chicas magazine

La hermana pequeña de la familia Miller, Olivia, está cansada de que todo el mundo la trate como a una niña mimada y no quiere depender más del dinero de sus padres. Es por eso que se decide a cumplir su sueño empezando a trabajar y a ganar dinero en la revista de la familia, Golden Miller.

Como prueba para darle el trabajo, sus hermanos le piden una entrevista con el cantante Liam Carter. Lo que Olivia no sabe es que éste lleva años rehuyendo a la prensa y negándose a hablar con nadie… ¿Lo conseguirá? Podéis descubrirlo vosotrXs mismos comprando el libro aquí.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

No esperéis que estos libros os canvien la vida, no lo harán, pero su lectura fresca y rápida es perfecta para pasar un rato entretenido o para desconectar de todo y de todos.

Después del parón literario entre “La Chica y la Bestia” y “La chica que perdió su zapato”, estuve esperando novedades por parte de de la autora Olivia Kiss (me imagino que es un seudónimo ya que no he encontrado NADA de información en Google) y leí la saga Kiss que ya os comentaré en otro post.

Una cosa con la que me quedo de esta serie literaria es de su manera fácil de enganchar y entretener. Es por eso que me ha despertado ganas de escribir una novela de este estilo pero sin caer en los tópicos de mujer a quien tienen que salvar… no necesitamos que nadie nos salve. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.